AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaušinių
4 vienetai smidrų
1 sauja vyšninių pomidorų
50 gramų fermentinio sūrio
50 gramų lašišos filė
40 mililitrų pieno
20 gramų sviesto
2 šaukštai miltų (be kaupo)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Smidrus nuvalyti, sudėti į verdantį vandenį, pavirti 5 minutes, išimti ir pamerkti į šaltą vandenį, kad neprarastų dailios spalvos.
2.
Kiaušinius lengvai išplakti su pienu, suberti miltus ir išmaišyti, kol neliks sausų gumliukų. Pagardinti druska ir pipirais, berti tarkuotą sūrį ir viską išmaišyti.
3.
Keptuvėje ištirpinti sviestą ant vidutinės kaitros, supilti kiaušinių masę. Sudėti pjaustytus pomidorus, smidrus, išdėlioti lašišą. Uždengti dangčiu ir kepti 15 - 20 minučių, kol iškeps.