AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 vienetas cukinijų (jaunos)
150 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukiniją supjaustyti maždaug 1.5 cm storio riekelėmis.
2.
Sūrį supjaustyti riekelėmis. Sūrio riekelių turėtų būti permus mažiau nei cukinijų riekelių.
3.
Kiaušinius lengvai paplakti su druska ir pipirais.
4.
Tarp dviejų cukinijų riekelių įdėti po sūrio riekelę. Kiekvieną tokį kepsnelį iš abiejų pusių pamerkti į kiaušinio plakinį.
5.
Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir dėti cukinijų kepsnelius. Kepti iš vienos pusės, kol apskrus ir šiek tiek patirps sūris. Apversti ir kepti iš kitos pusės, kol apskrus. Skanaus!
Patarimai:
•
Kiaušinio plakinyje mirkykite atsargiai, nes kepsnelis dar "nesukibęs".