AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 8 vienetai tortilijų (naudojome "Santa Maria" Original Medium)
200 gramų sūrio
100 gramų kumpio
100 gramų salsa padažo
50 gramų konservuotų jelapenų (nebūtina)
1 šaukštas aliejaus
pagal skonį prieskonių (naudojome "Santa Maria" Fajita Spice Mix Original)
1 pundelis kalendros
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Imkite tortiliją, ja aptepkite salsa padažu.
2.
Ant viršaus dėkite kumpio griežinėlius bei šiek šiek konservuotų jelapenu. Pabarstykite prieskoniais (mes jaudojome Fajita prieskonių mišinį) bei tarkuotu sūriu. Užberkite šiek tiek smulkintų kalendrų.
3.
Sulenkite tortiliją į pusmėnulį.
4.
Dėkite tortiliją į sausą keptuvę ir kepkite ant vidutinės ugnies, apkepdami iš abiejų pusių (kol sūris išsilydys ir tortilija gražiai apkeps).
5.
Iškepusią tortiliją perpjaukite į tris dalis ir dėkite ant lėkštės.
6.
Taip iškepkite visas tortilijas.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.