AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų kopūstų
1 vienetas morkų
1 pundelis petražolių (ar kitų žalumynų)
Padažui:
3 šaukštai grietinės
3 šaukštai kefyro
1 šaukštelis dižono garstyčių
0.5 šaukštelio cukraus
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis. Morką sutarkuoti burokine tarka ar pjaustykle šiaudeliais. Petražoles susmulkini. Išmaišyti.
2.
Kefyrą sumaišyti su grietine, garstyčiomis, druska, pipirais, cukrumi.
3.
Padažu užpilti daržoves ir kruopščiai išmaišyti.