AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 5 vienetai portabello grybų
140 gramų sūrio su melsvuoju pelėsiu
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
1 saujelė žalumynų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grybus apipilame aliejumi (svarbu jo nepagailėti) ir dedame į kepsninę arba iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
2.
Kepame, kol pamatome, kad iš grybo išsiskyrė sultys.
3.
Tada ant kiekvieno grybo dedame sūrį ir dar pakepame, kol sūris išsilydo.
4.
Pabarstome smulkintais žalumynais ir iškart skanaujame.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
•
Labai svarbu, kad grybo sultys neišgaruotų ar neišsipiltų. Tada iškeptas portobello grybas bus sultingas ir skanus.