TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-26 10:52
Bolivinės balandos salotos su fetos sūriu ir melionais
Bolivinės balandos salotos su fetos sūriu ir melionais

Porcijų skaičius: 4

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas melionų (mažo)
1 vienetas žiedinių kopūstų (apie 500 g)
2 vienetai avokadų
200 mililitrų bolivinių balandų (nevirtų)
150 gramų fetos sūrio
70 gramų špinatų (naudojame mažuosius)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (mažo)
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
0.5 šaukšto akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
2 šaukšteliai mėtų (smulkintų)
2 šaukšteliai rausvųjų pipirų (grūstų, naudojome "Santa Maria")
pagal poreikį vandens (virimui)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išvirkite bolivines balandas pagal pakuotės instrukcijas.

2.
Žiedinį kopūstą išskirstykite žiedynais. Sudėkite į kepimo indą, apšlakstykite aliejumi ir paskaninkite druska.

3.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

4.
Supjaustykite melioną 2 cm kubeliais, avokadus skiltelėmis, svogūną plonais žiedeliais. Fetos sūrį smulkinkite 2 cm kubeliais.

5.
Didelėje lėkštėje sumaišykite avokadus, svogūną, špinatus ir melioną. Sudėkite bolivines balandas ir žiedinius kopūstus, uždėkite fetos sūrio ir apšlakstykite aliejumi. Apiberkite mėtomis ir grūstais rausvaisiais pipirais.



Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.



admin · 2020-02-22 18:01 · 524 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt