AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai skumbrės (išvalytų, be galvų)
1 litras vandens
2.5 šaukšto druskos (apytikriai)
2 šaukštai juodoji arbata (birios)
1.5 šaukšto cukraus
3 saujos svogūnų lukštų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Užvirinti vandenį. Svogūnų lukštus praplauti ir sumesti į verdantį vandenį. Virti ant silpnos ugnies apie 5 minutes. Nukelti nuo ugnies, suberti arbatą ir palikti uždengtam puode 10 minučių.
2.
Nukošiame tirščius. Suberiame cukrų ir druską ir užviriname. Užvirusį marinatą nukaičiame ir paliekame pilnai atvėsti.
3.
Skumbres dedame į marinatą.
4.
Marinuojame 3 paras šaldytuve.