AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 mililitrų grietinėlės (šaltos)
250 gramų maskarponės sūrio (kambario temperatūros)
80 gramų cukraus pudros
3 šaukštai tirpios kavos
1 saujelė kakavos
Patiekiant:
100 gramų biskvitinių sausainių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kavą ištirpiname šaukšte verdančio vandens ir paliekame atvėsti.
2.
Elektriniu plakikliu dubenyje išplakame šaltą grietinėlę drauge su cukraus pudra iki kol masė taps standi.
3.
Pilame kavą, dedame truputį paskarponės ir maišome šluotele lengvais judesiais. Dedame likusią maskarponę ir dar kartą palengva gerai išmaišome.
4.
Kremą dedame į didesnį dubenį, apibarstome kakava. Šalia patiekiame biskvitinius sausainius, kad jais būtų galima kabinti kremą.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.