TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Trupininis varškės pyragas su obuoliais
Trupininis varškės pyragas su obuoliais

Porcijų skaičius: 10

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
300 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto (šalto)
100 gramų cukraus
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
Įdarui:
500 gramų varškės
500 gramų obuolių
200 gramų grietinės
3 vienetai kiaušinių
130 gramų cukraus
1 šaukštas krakmolo
1 vienetas citrinų (reikės sulčių)

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus, cukrų, vanilinį cukrų sumaišyti, sudėti tarkuotą sviestą ir viską sutrinti iki mažų trupinukų.

2.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi ir supilti pusę trupinių kiekio.

3.
Įdarui varškę, grietinę, cukrų, krakmolą ir kiaušinius sumaišyti iki vientisos masės.

4.
Obuolius nulupti ir supjaustyti plonomis riekutėmis bei apšlakstyti citrinų sultimis.

5.
Ant trupinių sluoksnio sudėti varškės masę, ant viršaus sudėti obuolius ir suberti likusius trupinius.

6.
Dėti į iki 180 C laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepti 50 - 60 minučių. Prieš pjaustant atvėsinti.




admin · 2020-03-13 06:00 · 504 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt