AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 litras vandens
400 gramų faršo
400 gramų konservuotų pupelių (aštrių)
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse
3 vienetai paprikos
1 vienetas svogūnų
4 vienetai džiovinti aitrieji pipirai
4 skiltelės česnako
5 šaukštai aliejaus
2 šaukštai prieskonių maltai mėsai
2 šaukštai prieskoniai žvėrienai
2 šaukšteliai aitriosios paprikos miltelių
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis paprikos miltelių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į įkaitintą keptuvę įpilti šlakelį aliejaus. Sudėti faršą ir pakepinti su maltais pipirais, druska, paprikos ir aitriosios paprikos milteliais. Farša pakepinti iki rudumo.
2.
Faršą supilti į puodą, kuriame virsime sriubą.
3.
Paprikas, svogūna supjaustyti kubeliais. Ir suberti į keptuvę taip pat ir česnaką, viska pakepinti, kad apskrustų. Suberiame į puodą.
4.
Užpilame 1-1.5L vandens ir įdedame džiovintus čili pipirus. Viską paverdame apie 15 - 20 min, kol daržovės suminkštėja.
5.
Atskiriame skyti nuo tirščių, tirščius paliekame atvėsti apie 15 min. Skysčio neišpilame, nes naudosime vėliau. Kai tirščiai atvėsta sudedame konservuotus pomidorus, čili pupeles, ir tirščius į trintuvo indą ir sutriname, kol gausime švelnią tyrės masę. Jei masė sunkiai trinasi, įpilkite virimo skysčio. Supilame gautą masę į puodą, supilame skystį likusį nuo virimo pagal norima konsistensiją sriubos ir pakaitiname kelias minutes.
6.
Pagardinkite sriuba norimais ingridientais, tarkuotu sūriu, skrebučiu, grietine. Skanaus!