AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 280 gramų miltų
230 gramų sūrio (smulkiai tarkuoto)
225 mililitrai kefyro
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kefyrą išmaišykite su soda, berkite cukrų ir druską. Suberkite miltus, sūrį ir minkykite iki vientisos tešlos. Jei tešla labai lipni, berkite dar truputį miltų.
2.
Nuo tešlos atgnybkite po gabalėlį ir kočiokite volelį - pirštelį.
3.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pirštelius gražiai apkepinkite iš abiejų pusių. Skanaus!