AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 mililitrų kokosų pieno (naudojome Santa Maria)
400 mililitrų vandens
400 gramų lašišos filė
1 vienetas žaliųjų citrinų
0.5 vieneto poro (smulkiai pjaustyto )
2 šaukštai sambal oelek pastos
1 gabalas imbiero (tarkuoto)
2 skiltelės česnako (sutrinto)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sumaišykite kokosų pieną su vandeniu.
2.
Įdėkite „Sambal Oelek“ pastą, tarkuotą imbierą ir sutrintą česnaką. Viską užvirkite.
3.
Sudėkite kubeliais pjaustytą lašišą ir pavirkite, kol lašiša bus paruošta.
4.
Įspauskite žaliosios citrinos sultis. Užberkite smulkiai pjaustyto poro.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.