TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Leonardas Dobilas Vygintė Silvestras Vygantė
Sviestiniai sausainiai su levandomis
Sviestiniai sausainiai su levandomis

Porcijų skaičius: 10

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
480 gramų kvietinių miltų
340 gramų sviesto (kambario temperatūros)
100 gramų cukraus
1 šaukštelis levandų (džiovintų)
šiek tiek vanilės esencijos

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi, miltais, vanile bei džiovintomis levandomis ir užminkyti tešlą. Aš maišiau virtuvės kombainu - juo maišant tešla atrodo kaip trupiniai, bet vėliau puikiai minkosi.

2.
Išminkytą tešlą suspausti į plokščią diską, pridenti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą 20 - 30 minučių.

3.
Atšalusią tešlą iškočioti į maždaug 5-7 mm storio lakštą. Išpjauti norimos formos sausainius. Sausainius sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, paliekant tarp jų nedidelius tarpelius.

4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol šiek tiek paruduos.

5.
Iškepusiems sausainiams leisti visiškai atvėsti.




admin · 2020-04-04 18:00 · 454 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt