TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Traškūs brokoliai džiūvėsėliuose
Brokoliai džiūvėsėliuose

Porcijų skaičius: 4

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas brokolių
1 vienetas kiaušinių
8 šaukštai maltų džiūvėsėlių (apytikriai)
pagal poreikį kvietinių miltų
šiek tiek druskos

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Brokolį išskirstyti smulkesniais žiedynais.

2.
Puode užvirinti vandens, sudėti brokolius, pavirti minutę ir nupilti. Palikti atvėsti.

3.
Vienoje lėkštelėje pasiruošti miltų, kitoje - džiūvėsėlių, trečioje - lengvai išplakti kiaušinį su šlakeliu vandens ir druska.

4.
Kiekvieną brokolio žiedyną apvolioti miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje, galiausiai - džiūvėsėliuose. Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, paliekant tarpelius.

5.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 - 15 minučių, kol apskrus. Kepimo laiką reguliuokite pagal savo orkaitę.


Patarimai:

Jeigu norite, galima kepti ir keptuvėje įkaitintame aliejuje.




admin · 2020-04-05 15:00 · 494 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt