AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
250 gramų maskarponės sūrio
4 vienetai kiaušinių
180 gramų miltų
150 gramų aviečių
100 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Papuošimui:
250 gramų maskarponės sūrio
250 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų cukraus pudros
1 šaukštelis vanilinio cukraus
šiek tiek uogų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakite su cukrumi, sudėkite maskarponės sūrį ir gerai išmaišykite. Į plakinį įmaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Tešlą gerai išplakite plakikliu, paskui suberkite avietes ir atsargiai išmaišykite šaukštu.
2.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 C laipsnių. Paruoštą tešlą paskirstykite į kepimo formeles ir kepkite apie 20 - 25 minutes. Iškeptus keksiukus perkelkite ant grotelių ir atvėsinkite.
3.
Papuošimui dubenyje suplakite maskarponę, cukraus pudrą ir vanilinį cukrų iki vientisos masės. Kitame dubenyje išplakite grietinėlę iki standžių putų. Išplaktą grietinėlę atsargiai įmaišykite į maskarponę.
4.
Sudėkite kremą į konditerinį maišelį su žvaigždutės formos antgaliu ir papuoškite keksiukus, uždėkite uogų.