AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 100 gramų fetos sūrio
8 vienetai vyšninių pomidorų (mažų)
50 gramų graikiško jogurto (natūralaus)
50 gramų parmezano sūrio (smulkiai tarkuoto)
Apvoliojimui:
šiek tiek linų sėmenų
šiek tiek sezamo sėklų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Fetos sūrį sutrinkite su jogurtu iki vientisos masės, suberkite smulkiai sutarkuotą parmezano sūrį ir gerai išmaišykite.
2.
Drėgnomis rankomis iš sūrio masės formuokite kamuoliukus ir į vidų įspauskite pomidorą.
3.
Sezamų sėklas sumaišykite su linų sėmenimis ir juose apvoliokite kamuoliukus. Tiekite ant stalo.
Patarimai:
•
O jeigu turite laiko daugiau, galite šiuos kamuoliukus padėti valandai į šaldytuvą, kad geriau sutvirtėtų.