AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 pakelis kukurūzinių traškučių nachos (naudojome "Santa Maria")
400 gramų jautienos faršo
1 skardinė sūrio padažo (naudojome "Santa Maria" Dip Nacho Cheese Style)
200 gramų sūrio (tarkuoto)
100 mililitrų konservuotų jelapenų (naudojome "Santa Maria")
1 pakelis taco prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria")
Kepimui:
1 šaukštas aliejaus
Patiekiant:
230 gramų taco padažas (naudojome "Santa Maria")
2 vienetai avokadų
100 mililitrų grietinės
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pakepinkite maltą mėsą aliejuje, įdėkite tako prieskonių mišinio ir įpilkite vandens. Neuždengę maišydami pavirkite žemoje temperatūroje maždaug 5–10 minučių.
2.
Sudėkite kukurūzų traškučius Nacho ant didelės lėkštės ir apibarstykite iškepta malta mėsa.
3.
Ant viršaus išdėliokite aitriąsias paprikas Jalapeno, apliekite čederio sūrio padažu ir apibarstykite tarkuotu sūriu.
4.
Orkaitėje 225 °C temperatūroje kepkite maždaug 5–7 minutes arba kol sūris išsilydys.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.