AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 10 vienetų kiaušinių (kietai virtų, nuluptų)
Marinatui:
2 stiklinės vandens
1 stiklinė obuolių acto
1 vienetas svogūnų
2 šaukšteliai druskos
4 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį aitriųjų pipirų (maltų arba ankšties)
pagal skonį juodųjų pipirų (žirneliais)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Svogūną nulupti ir supjaustyti žiedais. Česnaką nuvalyti.
2.
Į puodą supilti vandenį, actą, sudėti svogūnus, česnako skilteles, lauro lapus, suberti druską, aitrius ir juodus pipirus. Pavirtį marinatą 5 min. Palikti atvėsti.
3.
Į stiklainiuką sudėti kiaušinius, užpilti atvėsusiu marinatu. Užsukti.
4.
Padėti marinuotis į šaldytuvą. Galima ragauti po 3-4 dienų, bet skaniausi po 2 savaičių.