AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos krūtinėlės
120 gramų kietojo sūrio (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai kvietinių miltų
2 šaukštai grietinės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį džiovintų žolelių mišinio (arba šviežių žalumynų)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėles perpjauti pusiau kepsniams. Išmušti, pagardinti druska ir pipirais.
2.
Kiaušinius išplakti su grietine, suberti žoleles, druską, pipirus, miltus - gerai išmaišyti. Tešlos tirštumas turi būti kaip blynams (ne per skysta).
3.
Sūrį sutarkuoti.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų.
5.
Kiekvieną vištienos kepsnį pamirkyti (iš abiejų pusių) į tešlą ir dėti į keptuvę. Kiekvieno kepsnio viršų pabarstyti sūriu ir užpilti dar šiek tiek tešlos. Kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
6.
Patiekti su mėgstamu garnyru ar salotomis. Aš patiekiau su bulvių-morkų-špinatų koše ir virtais brokoliais.