AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 gramų jautienos
1 pakelis prieskonių (naudojome "Santa Maria" Burrito Spice Mix)
1 šaukštas aliejaus
8 vienetai tortilijų (naudojome "Santa Maria" Tortilla Original Medium)
Patiekiant:
400 gramų konservuotų juodųjų pupelių
300 gramų ryžių (virtų)
1 pakelis padažo (naudojome "Santa Maria" Taco Sauce Mild)
200 mililitrų grietinės
1 vienetas avokadų
pagal poreikį salotų mišinio
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Supjaustykite jautieną ir raudonąją papriką siauromis juostelėmis.
2.
Trumpai pakepkite jautieną įkaitintame aliejuje.
3.
Sudėkite papriką ir suberkite buritų prieskonių mišinį. Gerai išmaišykite.
4.
Tortilijas pašildykite pagal nurodymus ant pakuotės.
5.
Išdėliokite salotas, avokadus ir ryžius ant pašildytų tortilijų.
6.
Uždėkite paruoštą buritų įdarą ir šiek tiek pupelių. Nepamirškite tako padažo ir grietinės.
7.
Susukite buritus ir perpjaukite per pusę su aštriu peiliu. Patiekite šiltus.
Patarimai:
•
Daugiau patarimų, kaip paruošti puikius buritus, rasite šiame straipsnyje.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.