TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Vardadienius šiandien švenčia: Leonardas Dobilas Vygintė Silvestras Vygantė
Drėgnas obuolių pyragas su varškės kamuoliukais
Drėgnas obuolių pyragas su varškės kamuoliukais

Porcijų skaičius: 10

AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
720 gramų varškės 9% (4 pakelių)
4 vienetai obuolių (supjaustytų)
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilės esencijos

Paruošimo būdas:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir persijoti.

2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki baltumo. Suberti miltus su kepimo milteliais, vanilinį cukrų ir gerai išmaišyti.

3.
Pusę varškės sutrinti ir dėti į tešlą. Tada sudėti supjaustytus obuolius, vėl išmaišyti.

4.
Į kitą pusę varškės įlašinti truputį vanilės esencijos, išmaišyti. Rankomis formuoti varškės kamuoliukus.

5.
Supilti tešlą į 26 cm skersmens kepimo popieriumi išklotą formą (iškloti tiek pagrindą, tiek kraštus). Ant viršaus sudėti varškės kamuoliukus.

6.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Patikrinti mediniu smeigtuku - įsmeigus ir ištraukus jis turi būti sausas, neaplipęs tešla.


Patarimai:

Stiklinė 200 ml.




admin · 2020-05-20 18:01 · 471 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt