AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 720 gramų varškės 9% (4 pakelių)
4 vienetai obuolių (supjaustytų)
4 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilės esencijos
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir persijoti.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki baltumo. Suberti miltus su kepimo milteliais, vanilinį cukrų ir gerai išmaišyti.
3.
Pusę varškės sutrinti ir dėti į tešlą. Tada sudėti supjaustytus obuolius, vėl išmaišyti.
4.
Į kitą pusę varškės įlašinti truputį vanilės esencijos, išmaišyti. Rankomis formuoti varškės kamuoliukus.
5.
Supilti tešlą į 26 cm skersmens kepimo popieriumi išklotą formą (iškloti tiek pagrindą, tiek kraštus). Ant viršaus sudėti varškės kamuoliukus.
6.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. Patikrinti mediniu smeigtuku - įsmeigus ir ištraukus jis turi būti sausas, neaplipęs tešla.
Patarimai:
•
Stiklinė 200 ml.