AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 gramų veršienos sprandinės
2 gramai krapų
5 gramai čiobrelių
5 gramai peletrūno
5 gramai šalavijo
pagal skonį druskos
100 pipirų
10 aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Prieskonines žoleles susmulkintame.
2.
Sprandinę ištepame aliejumi ir tolygiai apibarstome žolelėmis, pagal skonį pagardiname druska.
3.
Sprandinę įsukame į plėvelę, užvakumuojame ir verdame Sous Vide būdu 55 temperatūroje 12 valandų.
4.
Išvirtai sprandinei leidžiame truputį atvėsti o tada apkepame karštoje keptuvėje ant šiek tiek aliejaus, kad gražiai apskrustų iš visų pusių.
5.
Iškepusią pjaustome gabalėliais ir tiekiame su norimu garnyru (pvz. keptomis daržovėmis ar šviežių daržovių salotomis).
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.