AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 300 gramų silkių filė (naudojome Viči tradicinę)
2 vienetai morkų (vidutinių)
2 vienetai svogūnų (vidutinių)
2 skiltelės česnako (didesnių)
3 šaukštai sojos padažo
3 šaukštai obuolių acto (arba vyno acto)
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas sezamo sėklų
0.5 šaukštelio druskos (arba pagal skonį)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morkas nuskusti ir sutarkuoti šiaudeliais.
2.
Svogūną nulupti ir supjaustyti plonais pusžiedžiais.
3.
Silkę supjaustyti nedideliais kubeliais.
4.
Viską dėti į vieną dubenį. Įspausti česnaką. Užpilti actu, sojos padažu ir aliejumi. Pabarstyti druska ir sezamo sėklomis. Išmaišyti.
5.
Padėti į šaldytuvą bent porai valandų (galima ir per naktį), jog skoniai susijungtų.
6.
Patiekiant galima papuošti kalendromis ar petražolėmis, pabarstyti sezamo sėklomis.