AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 12 vienetų vaflių (naudojau stačiakampius 28x16 cm)
500 gramų maskarponės sūrio
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
100 gramų balto šokolado
100 gramų kokoso drožlių
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Maskarponę ir kondensuotą pieną išsukti iki vientisos masės. Įmaišyti tirpintą baltą šokoladą bei kokoso drožles.
2.
Keletą šaukštų kremo iškart atsidėkite torto viršui ir šonams papuošti. Tada imkite vieną vaflį, jį dosniai aptepkite kremu. Ant viršaus lengvai spusteldami dėkite kitą vaflį, jį irgi aptepkite kremu ir taip sluoksniuokite, kol baigsis vafliai. Lengvai spustelkite tortą, jog visi sluoksniai tikrai gerai suliptų. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu, galite dar apibarstyti trupučiu kokoso drožlių.
3.
Padėkite į šaldytuvą bent keletui valandų (aš laikau per naktį), kad gerai sutvirtėtų. O tada pjaustykite gabaliukais ir mėgaukitės!