AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 250 gramų kiaulienos faršo
250 gramų čederio sūrio
120 gramų kvietinių miltų
100 gramų karštai rūkyto kiaulienos kumpio
1 saujelė krapų (ar kitokių žalumynų)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
pagal poreikį aliejaus
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti faršą, įsijoti miltus, kepimo miltelius, druską.
2.
Sūrį stambiai sutarkuoti. Žalumynus smulkiai sukapoti, kumpį supjaustyti smulkiais gabalėliais. Viską sumaišyti su faršu.
3.
Faršą labai gerai išminkyti rankomis.
4.
Drėgnais delnais formuoti kamuoliukus ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Aliejumi aptepti kamuoliukų viršų.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 25 minutes.