AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Blyneliams:
4 vienetai kiaušinių (M dydžio)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį krapų (smulkintų)
Įdarui:
200 gramų kreminio sūrio (pvz. "Philadelphia")
200 gramų silkių filė
pagal skonį salotų
pagal skonį svogūnų laiškų (smulkintų)
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Atskiriu kiaušinių trynius nuo baltymų. Atskirai išplaku abi mases šakute. Paskaninu druska ir pipirais. Į baltymų masę įberiu pasmulkintų krapų.
2.
Įkaitinu blynų keptuvę. Patepu aliejumi. Iškepu abu blynus: vienas trynių, kitas baltymų. Palieku atvėsti.
3.
Plonai supjaustau silkę.
4.
Pravėsus blynams, aptepu juos kreminiu sūriu. Vieną blyną šiek tiek užleidžiu ant kito. Pabarstau smulkintais krapais. Dedu plonai pjaustyta silkės filė. Pabarstau smulkintais svogūnų laiškais. Ant vieno blyno uždedu salotų lapų.
5.
Susuku į ritinuką ir suvynioju į maistinę plėvelę. Paslėgiu ir šiek tiek palaikau. Patiekti supjaustytą riekelėmis.