AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 galva salotų
1 vienetas ilgavaisių agurkų (ar 2 trumpavaisių)
200 gramų ridikėlių
1 pundelis krapų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
4 šaukštai citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos (naudojau Himalajų)
1 žiupsnelis pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotas nuplauti ir gerai nusausinti.
2.
Agurką perpjauti išilgai pusiau ir riekelėmis. Ridikėlius nuvalyti ir supjaustyti griežinėliais. Krapus sukapoti.
3.
Salotas suplėšyti ir išmaišyti su agurkais, ridikėliais ir krapais.
4.
Aliejų sumaišyti su citrinos sultimis, druska ir pipirais. Aplieti salotas ir išmaišyti. Skanaus!