AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 3 vienetai bulvių (vidutinio dydžio, virtų su lupena)
200 gramų konservuotų žirnelių
150 gramų marinuotų pievagrybių
1 vienetas morkų (virtos su lupena)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
3 šaukštai majonezo (apytikriai)
1 saujelė svogūnų laiškų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves, kiaušinius ir morką nulupti.
2.
Bulves ir kiaušinius supjaustyti stambiais kubeliais. Morką sutarkuoti arba supjaustyti smulkiais kubeliais. Svogūnų laiškus smulkiai sukapoti.
3.
Marinuotus pievagrybius ir konservuotus žirnelius nukošti. Jei pievagrybiai dideli, juos supjaustyti.
4.
Smulkintas daržoves, kiaušinius, žirnelius, pievagrybius sudėti į indą. Pagardinti pipirais ir majonezu, išmaišyti.