AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 200 gramų konservuotų kukurūzų
100 gramų konservuotų avinžirnių (arba virtų)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
2 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio ciberžolės
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Paruošimo būdas: Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Visus ingredientus dedame į elektrinį trintuvą ir sutriname iki daugmaž vientisos konsistencijos.
2.
Pagal skonį pagardiname druska ir pipirais.
3.
Užtepėlę valgome su daržovių lazdelėmis, tepame ant duonos ar kaip tik norisi.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
•
Taip pat rekomenduojame išbandyti paprikų ir saulėje džiovintų pomidorų užtepėlę ir veganišką žirnelių ir saulėgrąžų užtepėlę.