AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus ðá mygtukà galite iðjungti arba ájungti akcijø ingredientams rodymà
INGREDIENTAI: 250 gramø makaronø (naudojome fettucine)
250 mililitrø grietinëlës (geriau riebesnës)
75 gramai ðaldytø þirneliø
50 gramø kietojo sûrio (tarkuoto)
2 ðaukðtai sviesto
4 skiltelës èesnako
1 kubelis viðtienos sultinio (naudojome Gallina Blanca)
1 þiupsnelis druskos
1 þiupsnelis maltø juodøjø pipirø
Patiekiant:
ðiek tiek petraþoliø
Paruoðimo bûdas: Paruoðimo laikas: Apie 30 min.
1.
Didelæ keptuvæ ákaitinkite virð vidutinio dydþio ugnies, sudëkite á jà sviestà. Suberkite labai smulkiai kapotus èesnakus ir pakepinkite 1-2 minutes, kol suminkðtës.
2.
Supilkite grietinëlæ, 500 ml vandens, suberkite viðtienos sultinio kubelius ir makaronus. Pagardinkite þiupsniu druskos ir grûstø juodøjø pipirø. Leiskite uþvirti, tuomet sumaþinkite ugná iki silpnos ir kaitinkite, kartais pamaiðydami, apie 20 minuèiø, kol makaronai bus iðviræ.
3.
Ámaiðykite tarkuotà kietàjá sûrá ir atðildytus þirnelius. Jei norite skystesnio padaþo, galite ápilti dar ðlakelá grietinëlës.
4.
Apibarstykite kapotomis ðvieþiomis petraþolëmis ir patiekite nedelsiant.