AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
200 gramų lęšių (naudojau žaliuosius, svoris nevirtų)
200 gramų vištienos (keptos arba kumpinės dešros ar rūkytos vištienos)
150 gramų raugintų agurkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
4 šaukštai jogurto, natūralaus (arba majonezo)
pagal skonį Äesnako miltelių
pagal skonį džiovintas rozmarinas
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
Patiekiant:
1 pundelis daigų (naudojau Å¡viežius garstyÄių skonio, nebÅ«tina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ä® puodÄ… pripilti vandens, užvirti, suberti lęšius ir virti apie 10 - 15 minuÄių raudonuosius, apie 30 minuÄių ruduosius ir žaliuosius arba iki kol suminkÅ¡tÄ—ja. Labai svarbu nepervirti, kad netaptų koÅ¡Ä—s konsistencijos. Nupilti skystį nuo lęšių ir atvÄ—sinti.
2.
Kiaušinius kietai išvirti, atvėsinti, nulupti.
3.
Agurkus, kiauÅ¡inius ir viÅ¡tienÄ… susmulkinti, sudÄ—ti į dubenį. Suberti lęšius, pagardinti Äesnako milteliais, rozmarinu, pipirais ir druska, įdÄ—ti jogurto ir iÅ¡maiÅ¡yti. Pabarstyti daigais.