AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 150 mililitrų vandens (šilto, virinto)
80 gramų želės (mėgiamo skonio, 1 pakelio)
3 šaukštai želatinos
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žėlė, želatiną ir cukrų sumaišyti ir užpilti vandeniu. Viską gerai išmaišyti, kad neliktų gumulėlių ir palikti valandai pastovėti.
2.
Garų vonelėje masę kaitinti tol, kol visiškai ištirps, įdėti citrinos rūgšties. Jos kiekį reguliuokite pagal save.
3.
Supilstyti masę į silikonines formeles, palikti atvėsti bei sustingti kambario temperatūroje.
Patarimai:
•
Guminukus geriausia saugoti vÄ—siai. Jei norite paruoÅ¡ti guminukų be želatinos, rekomenduojame šį receptÄ…, jie kiek minkÅ¡tesni, kitokios konsistencijos, taÄiau juos saugoti galima ir kambario temperatÅ«roje.