AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 4 vienetai morkų (vidutinių)
150 gramų varškės
3 skiltelÄ—s Äesnako (arba pagal skonį)
2 šaukštai graikiško jogurto (ar kitokio natūralaus)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
1 pundelis krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morkas nuplauti, nuskusti ir supjaustyti plonomis ilgomis juostomis daržovių skustuku. Labai svarbu morkas pjaustyti kuo plonomis juostelėmis, nes kuo jos plonesnės, tuo geriau suksis.
2.
Ä® dubenÄ—lį sudÄ—ti varÅ¡kÄ™, įspausti Äesnako, įberti druskos, pipirų ir viskÄ… gerai iÅ¡trinti Å¡akute.
3.
Ant morkų juostelių dėti paruoštos varškės masės ir susukti į ritinėlius. Kiekvieną perverti mediniu pagaliuku, kad laikytųsi.
4.
Papuošti suktinukus krapų šakelėmis.
Patarimai:
•
Ä® varÅ¡kÄ™ taip pat galima dÄ—ti po porÄ… Å¡aukÅ¡telių krienų ar garstyÄių, įpjaustyti svogÅ«nų laiÅ¡kų, petražolių ar pasmulkintų krapų.
•
Jei net ir plonai supjaustytos morkų juostelės sunkiai sukasi, galima jas pamirkyti karštame vandenyje apie 10 sekundžių.