AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 8 vienetai tortilijų (naudojome "Santa Maria")
Kepimui:
2 vienetai vištienos filė
pagal skonį barbekiu padažas (naudojome "Santa Maria"BBQ Sauce Original)
pagal skonį aitriųjų paprikų dribsnių (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
Įdarui:
0.5 vieneto raudongūžių kopūstų
1 vienetas morkų
1 vienetas avokadų
1 pundelis laiškiniai svogūnai
0.5 vieneto žaliųjų citrinų (iÅ¡spaustų sulÄių)
pagal skonį barbekiu padažas (naudojome "Santa Maria"BBQ Sauce Original)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
ViÅ¡tienos krÅ«tinÄ—lÄ™ pagardinkite druska, aitriųjų paprikų dribsniais ir gausiai aptepkite kepsnių padažu. Apkepkite viÅ¡tienÄ… grilio keptuvÄ—je ir pakepkite dar 15 minuÄių orkaitÄ—je 180 laipsnių temperatÅ«roje. Taip viÅ¡tiena bus sultingesnÄ—.
2.
Kol vištiena keps, paruoškite kitus tako ingredientus.
3.
Å akute sutrinkite avokadÄ…, perpjaukite citrinÄ… pusiau ir iÅ¡spauskite sulÄių, įberkite druskos. Supjaustykite morkÄ… ir raudonÄ…jį kopÅ«stÄ….
4.
Supjaustykite iškepusią vištieną.
5.
Ruoškite tako. Pirmiausiai dėkite trinto avokado, tuomet morkų, kopūstų ir pjaustytos vištienos. Ant viršaus užpilkite kepsnių padažo ir užberkite smulkintų laiškinių svogūnų.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite Äia.