AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
400 mililitrų kefyro
250 gramų miltų
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
Å¡iek tiek aliejaus (kepimui)
Įdarui:
250 gramų vištienos faršo (nekepto)
1 vienetas kiaušinių (virto)
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį žalumynų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kefyrą sumaišyti su kepimo milteliais ir leisti minutę pastovėti. Tada suberti druską, cukrų, persijotus miltus ir išmaišyti.
2.
Įdarui stambia tarka sutarkuoti kiaušinį, sumaišyti su žaliu, neapkeptu faršu, suberti smulkintus svogūnų laiškus, žalumynus, prieskonius ir išmaišyti.
3.
Į įkaitintą keptuvė su aliejumi dėti nedidelį šaukštą tešlos, ant jos - įdaro ir ant viršaus vėl dėti tešlos. Kepti ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.