AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 800 gramų lašišų filė su oda
1 pakelis prieskoninių žolelių (naudojome "Santa Maria" BBQ Rub Herbs)
1 šaukštas aliejaus
pagal skonį barbekiu padažas (naudojome "Santa Maria" BBQ Sauce Roasted Garlic)
Salotoms:
200 gramų geltonų vyšninių pomidorų
200 gramų vyšninių pomidorų
200 gramų gražgarsÄių
1 pundelis laiškiniai svogūnai
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas obuolių acto
1 šaukštas medaus
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį pipirų (naudojome "Santa Maria" Tellicherry)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
LaÅ¡iÅ¡Ä… įtrinkite aliejumi ir prieskoniais marinavimui. Apie 10 minuÄių kepkite kepsninÄ—je ant vidutinÄ—s kaitros uždengÄ™ dangÄiu. LaÅ¡iÅ¡Ä… aptepkite kepsnių padažu ir kepkite dar 5 minutes neuždengÄ™ dangÄio.
2.
Nuplaukite pomidorus ir kepkite kepsninėje ant didelės kaitros, kol gražiai apskrus. Leiskite atvėsti ir supjaustykite per pusę.
3.
ParuoÅ¡kite padažą – sumaiÅ¡ykite aliejų, actÄ…, medų, druskÄ… ir pipirus.
4.
Į didelį dubenį sudėkite gražgarstes, keptus pomidorus, smulkiai supjaustytus laiškinius svogūnus ir švelniai išmaišykite. Padažą užpilkite prieš patiekdami.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite Äia.