AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 gramų pomidorų
1 vienetas salierų stiebų
1 vienetas svogūnų
20 mililitrų citrinų sulÄių
4 skiltelÄ—s Äesnako
pagal skonį aštraus pomidorų padažo
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Patiekiant:
100 gramų kiaulienos šoninės (pjaustytos plonai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Griliuje arba orkaitÄ—je, įkaitintoje iki 180 laipsnių, kepti pomidorus ir Äesnako skilteles apie 10 min., kol pomidorai suminkÅ¡tÄ—s, o Äesnakai apskrus.
2.
Ä® elektrinį trintuvÄ… dÄ—ti keptus pomidorus ir Äesnakus, citrinų sulti viskÄ… susmulkinti iki vientisos masÄ—s. Pagal skonį pagardinti aÅ¡triu padažu, druska, bei pipirais. AtÅ¡aldyti.
3.
Į grilių arba orkaitę, įkaitintą iki 200 C laipsnių, dėti kepti šoninės griežinėlius. Kepti apie 15 min., kol apskrus ir taps traški.
4.
Kokteilį pilti į stiklines, įdėti saliero stiebą, papuošti traškia šonine.
Patarimai:
•
Å is receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įraÅ¡Ä… rasite Äia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite Äia.