AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Pagrindui:
160 gramų migdolų
8 vienetai datulių (be kauliukų)
2 šaukštai kokosų aliejaus
Kremui:
230 gramų anakardžių riešutų (mirkytų 4-12 valandų)
2 vienetai citrinų (didelių)
120 mililitrų klevų sirupo
100 gramų kokosų aliejaus (tirpinto)
60 mililitrų vandens
1/4 šaukštelio maltos ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pagrindui į maisto kombainą sudedame migdolus, datules, kokosų aliejų ir sutriname iki lipnių trupinių.
2.
Kepimo formÄ… (naudojau 21,5 cm skersmens, didesnÄ—s jau nepatariu naudoti, bet mažesnÄ™ galima) iÅ¡tepame aliejumi ir sudedame pagrindo masÄ™ ir rankomis suformuojame pagrindÄ…. Å onus padarome maždaug 1,5 cm aukÅ¡Äio, viskÄ… gerai suspaudžiame ir dedame į Å¡aldytuvÄ…, kol pagaminsime kremÄ…. Galima naudoti formÄ… skirtÄ… tartų gaminimui, bet geriausiai, kad bÅ«tų atsegama.
3.
Kremui nutarkuojame citrinų žievelę, išspaudžiame sultis.
4.
Anakardžius kartu su klevų sirupu, kokosų aliejumi, vandeniu, ciberžole, citrinos sultimis, tarkuota citrinos žievele sudedame į kokteilių plaktuvą ir sutriname iki kreminės konsistencijos.
5.
Kremą supilame ant paruošto pagrindo ir laikome šaldytuve mažiausiai 4 valandas, o geriausiai per naktį.
Patarimai:
•
Jeigu tartÄ… veÅ¡itÄ—s į kelionÄ™, rekomenduoju prieÅ¡ važiavimÄ… įdÄ—ti į Å¡aldymo kamerÄ… 20 minuÄių. PrieÅ¡ pjaustant, irgi galite 15 minuÄių palikti Å¡aldymo kameroje.