TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Dabar Lietuvoje: 2024-11-27 01:35
Kopūstų ir maltos mėsos troškinys
Kopūstų ir maltos mėsos troškinys


AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1,5 kopūsto gūžės
Aliejus (kepti)
500 g maltos mÄ—sos
500 ml vandens
1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys
0,5 šaukštelio juodųjų pipirų, maltų
1 šaukštelio druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

KopÅ«stÄ… supjaustyti plonomis juostelÄ—mis, sudÄ—ti į verdantį vandenį. Pamaišyti, uždengti dangčiu ir pavirti apie 10 min. Ä® keptuvÄ™ įpilti aliejaus, apkepti sutrupintÄ… maltÄ… mÄ—sÄ… ir užpilti ant kopÅ«stų. PridÄ—ti pipirų, druskos, sultinio ir gerai išmaišyti. Uždengus patroškinti ant mažos ugnies 20 min. Jei reikia, dar įpilti verdančio vandens ir įberti druskos ir pipirų. Virti, kol kopÅ«stai suminkštÄ—s. Skanaus!




admin · 2020-08-27 21:00 · 364 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt