AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 didelė sauja aisbergo salotų
2 riekės "Virtuvės mitų griovėjų" juodos duonos
1 sauja džiovintų abrikosų
100 g mėgiamo sūrio (aš dėjau ementalio)
6 vyšniniai pomidoriukai
0,5 paprikos
1 marinuotas agurkas
0,5 mėlynojo svogūno
Keli šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Salotas nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite. Duoną supjaustome kubeliais ir pakepiname keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus. Kai iškepti duonos kubeliais atvės, sudėkite juos ant pjaustytų salotų. Supjaustome vyšninius pomidoriukus per pusę, supjaustome papriką, agurką, mėlynąjį svogūną ir dedame ant salotų. Pamirkome džiovintus abrikosus vandenyje ir supjaustome į keturias dalis, uždedame ant salotų. Supjaustome sūrį plonais griežinėliais, uždedame ant salotų. Salotas pagardiname druska bei pipirais ir apšlakstome alyvuogių aliejumi.