AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 kilogramas varškės
5 vienetai kiaušinių
200 gramų manų kruopų
100 gramų cukraus (arba pagal skonį)
100 mililitrų pieno
100 gramų sviesto
4 šaukštai džiūvėsėlių
Aptepimui:
Å¡iek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę pertrinkite per sietelį, sudėkite kiaušinio trynius, cukrų, manų kruopas, supilkite pieną bei tirpintą, pravėsusį sviestą. Masę palikite pastovėti vienai valandai.
2.
Baltymus išplakite iki standumo (kad pavertus dubenį jie nekristų, o pakėlus plaktuvą liktų standžios viršūnės). Baltymus atsargiai įmaišykite į varškės masę.
3.
Kepimo formą ištepkite sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais ir supilkite paruoštą masę.
4.
DÄ—kite kepti į įkaitintÄ… iki 190°C orkaitÄ™ ir kepkite apie 40 minuÄių (arba kol gražiai paruduos).