AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: Tešlai:
4 stiklinės miltų
1 stiklinÄ— vandens (Å¡ilto)
150 gramų majonezo
11 gramų sausų mielių (arba 25 gramai šlapių)
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
6 vienetai dešrelių
150 gramų fermentinio sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į šiltą vandenį sudėti mieles, cukrų, druską, majonezą ir išmaišyti. Suberti miltus, užminkyti tešlą ir palikt kilti apie 1, 5 - 2 valandas.
2.
Formuoti bandeles, taip, kaip parodyta nuotraukose, įdÄ—ti įdarÄ… ir prieÅ¡ kepant dar pakildinti apie 10 minuÄių. Kepti 180 C laipsnių orkaitÄ—je apie 12 - 15 minuÄių.