AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 700 g vištienos filÄ—
Vištienos prieskoniai - pagal skonį
Druska - pagal skonį
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
300 g šviežių morkų
300 g šviežių žirnelių
1 pakelis 35 proc. riebumo grietinÄ—lÄ—s
1 šaukštas sviesto ar margarino
1 pundelis kapotų krapų
2 šaukštai miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filÄ— supjaustyti gabaliukais, ištrinti vištienos prieskoniais (jei reikia, pridÄ—ti mÄ—gstamų prieskonių), druska ir palikti kelioms valandoms šaldytuve. Vištienos gabaliukus apkepinti keptuvÄ—je su aliejumi. Pasigaminti morkų ir žirnelių garnyrÄ…: morkas patroškinti nedideliame kiekyje pasÅ«dyto vandens 10-15 min. Ä®dÄ—ti žirnelius ir dar patroškinti 5 min. KeptuvÄ—je (ar troškintuve) pakepinti miltus ir supilti grietinÄ—lÄ™, sviestÄ… ar margarinÄ… ir gerai išmaišyti. SukrÄ—sti išvirtas daržoves. Pagardinti druska (jei reikia, mÄ—gstamais daržovių prieskoniais). Suberti kapotus krapus ir dar kartÄ… išmaišyti. Galiausiai sukrÄ—sti kepintos vištienos gabaliukus. Patiekti su ryžiais, bulvÄ—mis ar bulvių koše. Skanaus!