AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 400 gramų šaltai rūkyto kumpio (arba keptos/rūkytos vištienos, arba daktariškos dešros)
6 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
3 vienetai bulvių (virtų)
2 vienetai morkų (virtų)
200 gramų pievagrybių
4 šaukštai majonezo
2 šaukštai pomidorų padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves ir morkas supjaustyti smulkiais kubeliais. Kiaušinių baltymus sutarkuoti, trynius sutrupinti.
2.
Rūkytą kumpį supjaustyti ir pakepinti. Grybus supjaustyti ir taip pat atskirai supjaustyti.
3.
Torto formos, nusegamu žiedu, žiedą statykite ant lėkštės, kurioje tieksite mišrainę. Pirmam sluoksniui paskleiskite 2/3 bulvių , tepti pomidorų padažą, pabarstyti kumpiu, pertepti majonezu. Paskirstyti morkas, pertepti majonezu, paskirstyti kiaušinių baltymus, tepti majonezu, paskirstyti grybus, vėl tepti majonezu, paskirstyti likusias bulves, vėl tepti majonezu, pabarstyti kiaušinių tryniais.
4.
Jeigu norite, papuoškite. Palikite pastovėti šaltai 2 - 4 valandoms.