AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 225 g razinų
1 šaukštelis sutarkuotos citrinos žievelÄ—s
150 ml viskio
175 g minkšto sviesto
175 g šviesiai rudo cukraus
175 g miltų
1 žiupsnelis druskos
0,25 šaukštelio sumalto gvazdikÄ—lio
0,25 šaukštelio kardamono
1,5 šaukštelio kepimo miltelių
3 dideli kiaušiniai
Glazūra:
1 stiklinÄ— cukraus pudros
0,5 citrinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Razinas užpilkite viskiu ir palaikykite 0,5 valandos. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Baltymus išplakite su druska iki purių putų. Trynius ištrinkite su cukrumi ir sviestu. Ä®maišykite prieskonius, citrinos žievelÄ™, kepimo miltelius. Baltymus sumaišykite su tryniais. Ä®maišykite miltus. Ä® tešlÄ… sudÄ—kite razinas su viskiu. Gerai išmaišykite. TešlÄ… perkelkite į kepimo indÄ…. Kepkite apie 1 valandÄ… 180° C orkaitÄ—je. Iškepusį ir pravÄ—susį pyragÄ… aptepkite glazÅ«ra. GlazÅ«ra: cukraus pudra išmaišyta su citrinos sultimis.