AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 350 gramų varškės
250 gramų maskarponės sūrio
3 vienetai kiaušinių
8 šaukštai kvietinių miltų
6 šaukštai cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
Kepimui:
1 litras aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę, maskarponę, cukrų ir vanilinį sukrų ištrinkite šakute. Sudėkite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
2.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į varškės masę. Masė turi sunkiai maišytis šaukštu. Jeigu masė lengvai maišosi, įberkite dar šiek tiek miltų.
3.
Puode įkaitinti aliejų.
4.
Sudrėkinkite delnus vandeniu ir formuokite graikiško riešuto dydžio spurgytes. Virkite aliejuje, vis pavartant.
5.
IÅ¡traukus iÅ¡ aliejaus dÄ—kite ant popierinio rankÅ¡luosÄio, kad aliejus nuvarvÄ—tų.