AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai kiaušinių
100 gramų morkų (tarkuotų)
100 gramų varškės
70 gramų fermentinio sūrio
3 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
1 šaukštas aliejaus (+ šiek tiek kepimui)
1 Å¡aukÅ¡telis Äesnako miltelių
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokine tarka sutarkuoti morką, sūrį.
2.
Ä® dubenį suberti morkas, sÅ«rį, sudÄ—ti varÅ¡kÄ™, įmuÅ¡ti kiauÅ¡inius, įberti druskos, Äesnako miltelius ir viskÄ… Å¡akute gerai sumaiÅ¡yti.
3.
Į dubenį su paruošta mase įpilti aliejaus ir persijoti miltus kartu su kepimo milteliais, dar kartą išmaišyti. Tešla turi būti tiršta.
4.
Įkaitinti vaflinę ir ją lengvai patepti aliejumi. Dėti tris šaukštus mišinio į vaflinės centrą, uždaryti ir kepti maždaug apie 5 minutes iki kol gražiai apskrus (kiekviena vaflinė kepa kiek skirtingai).
5.
Patiekite su grietine, natūraliu jogurtu, humusu ar kitu mėgstamu padažu.