AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai vištienos krūtinėlės
500 mililitrų vištienos sultinio (arba daržovių sultinio)
1 vienetas brokolių
150 gramų perlinių kruopų (sausų, nevirtų)
100 gramų konservuotų kukurūzų
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelÄ—s Äesnako
1 sauja petražolių (šviežių, smulkintų)
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Perlines kruopas perplaukite. Užvirkite vandenį, kruopas užpilkite verdanÄiu vandeniu, palikite brinkti 30 minuÄių.
2.
Tuomet į puodą pripilkite vandens, pasūdykite ir perlines kruopas apvirkite kaip rekomenduojama gamintojo.
3.
Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite.
4.
Nedideliais gabalėliais supjaustykite vištienos krūtinėlę, sudėkite į keptuvę, pabarstykite prieskoniais vištienai, apkepkite. Iškepus atidėkite.
5.
Gilioje keptuvėje arba puode, kuriame gaminsite troškinį, įpilkite aliejaus ir įkaitinkite.
6.
Susmulkinkite svogūną ir sudėkite į keptuvę, pakepinkite iki kol suminkštės.
7.
Susmulkinkite ÄesnakÄ…, supjaustykite morkas, sudÄ—kite į keptuvÄ™ su svogÅ«nais ir truputį pakepinkite. Tuomet suberkite apvirtas perlines kruopas ir iÅ¡maiÅ¡ykite.
8.
Susmulkinkite brokolį, sudėkite į keptuvę, įpilkite sultinį, suberkite kukurūzus, apkepintą vištieną ir viską gerai išmaišykite.
9.
Uždenkite dangÄiu ir troÅ¡kinkite apie 10 minuÄių iki kol daržovÄ—s suminkÅ¡tÄ—s ir įsigers visas sultinys.
10.
Pasmulkinkite petražoles ir apibarstykite troškinį prieš tiekiant.