AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 500 g sijotų speltos miltų
0,5 pakelio sausų mielių
1 v. š. medaus
300 ml šilto vandens
50 ml alyvuogių aliejaus
druska
stambi jūros druska
rozmarinai (švieži arba džiovinti)
juodosios alyvuogės be kauliukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia išmaišykite mieles bei medų šiltame vandenyje, sudÄ—kite druskÄ… ir miltus. TešlÄ… gerai išminkykite. TešlÄ… uždenkite švariu rankšluostÄ—liu ir palikite 1 val., kad pakiltų. PakilusiÄ… tešlÄ… sudÄ—kite į aliejumi pateptÄ… kepimo formÄ…, užpilkite 50 ml aliejaus ir paskirstykite tešlÄ… per visÄ… kepimo formÄ…. Ä® tešlÄ… sukaišiokite alyvuoges, apibarstykite jÅ«ros druska, rozmarinais ir padÄ—kite šiltai apie 30 min., kad pakiltų. Kepkite apie 30 min. 200 laipsnių temperatÅ«roje. IškepusiÄ…, pravÄ—susiÄ… duonÄ… dar šiek tiek pabarstykite jÅ«ros druska. Skanaus.