AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 1 kopūstas
400 g kalakutienos faršo
1 maišelis ryžių
2 morkos
2 svogūnai
100 g sviesto
50 g grietinÄ—s
50 g miltų
1 šaukštas druskos
1 kubelis vištienos sultinio
1 šakelÄ— žalių krapų
4 šaukštai pomidorų padažo
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
1 žiupsnelis lauro lapelių
1 žiupsnelis malto muskato
1 žiupsnelis baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
KopÅ«stÄ… išvirti, nupjaustyti lapkoÄius. SvogÅ«nÄ… su morkÄ… patroškinti svieste su žiupsneliu muskato. ŠÄ¯ troškinį sudÄ—ti į mÄ—sÄ…, suberti mirkytus ryžius, įberti pusÄ™ šaukšto druskos, po žiupsnį kitų prieskonių. Po kukulį mÄ—sos dÄ—ti ant kopÅ«sto lapo, sulankstyti, pavolioti miltuose ir apkepti svieste. DÄ—ti apkepusius balandÄ—lius į puodÄ…, užpilti vandeniu, pridÄ—ti druskos, vÄ—l tų paÄių prieskonių bei vištienos sultinio, krapų, grietinÄ—s, pomidorų padažo ir virti apie 45 min. Valgyti su bulvÄ—mis.